Så blir du Midsommarfirandets ”Center of attention”

 Midsommarbjudningen på skärgårdsön

En trevlig midsommarlunch är uppdukad nere på bryggan, det doftar saltvatten från Östersjön och direkt dras tankarna till semestrarna på Rivieran. Självklart är det enda man vill att klä sig därefter och så här får du ihop den perfekta midsommarstilen med inspiration från Rivieran. Klä dig gärna i ett par dressade linnebyxor i crémevitt eller marinblått med en bredrandig T-shirt eller färgsprakande randig skjorta, som syns nedan från Ralph Lauren. Bär det som snyggast utan bälte, byxorna ska sitta så pass bra att det inte behövs! När kvällen annalkas och de svalkande sommarkvällarna tar sin plats drar du på dig en välsittande marinblå kavaj eller en snyggt dressad kofta. Ficknäsduken ska såklart vara somrigt blommig med massa färg. På fötterna bär vi gärna ett par snygga espadrillos i mocka från Resort Co.

För midsommarfirandet på landet
Ett sprudlande blommigt kort dimper ner i brevinkastet med en handskriven inbjudan till midsommarfirande på bästa vännens landställe. Direkt förs tankarna till klädseln och den stundande paniken uppstår, vad bär man? Den blommiga skjortan kan inte passa bättre in än på ett midsommarfirande på landet i en grön skogsidyll. Väl ihop parad med ett par khaki-färgade chinos eller linnebyxor av vidare passform. Den smala silhuetten är väl ändå ganska så över nu? På axlarna hänger en pastell-färgad pullover nonchalant slängd över axlarna i en färgskala som lyfter upp skjortans blommönster. På landet finns egentligen bara två givna skoval, tofflor och stövlar, undvik det senare alternativet för en stilfullt midsommar. Glöm inte heller det viktigaste, regnjackan, som på ett snyggt sätt binder ihop helheten.

 Midsommarfirandet för den trendiga mannen

Det är snart Midsommar, återigen ett tillfälle för den modemedvetna mannen att briljera. Det är blommor i håret, sill och nubbe på bordet. När kameran åker fram i högsta hugg så är du mer än redo i den här stilsäkra klädseln. En printad blommig piké som bara skriker midsommarfirande ihop med en snygg vit overshirt från det italienska varumärket C.P. Company. Ingen byxa är väl så lättburen och välanpassad som ett par 5-fickschinos av ljus kulör. Till det ett par riktigt trendiga Mercer-skor med grön hälkappa som lyfter det gröna i Pikén ihop med ett par håll käften-snyggya solbrillor från Corline Eyewear. Du blir direkt midsommarfestens mittpunkt!

Midsommarsnygg