"The Rooftop" - Albin Lee Meldau & Bishat

Uppe på ett tak i en värld som står stilla träffades artisterna Albin Lee Meldau och Bishat för att fånga höstens kalla vindar. ”The Rooftop” utspelar sig på ett tak söder om Stockholm och är en berättelse mellan två vänner som delar samma kärlek till staden. I Thernlunds anda skildras deras unika stilar i höstens färger och texturer. En stad, en värld som omfamnas av en viss ensamhet, en saknad efter rörelse och en längtan efter stillhet skapar de hopp om att en ny tid är snart kommen och att påminna oss om att leva här och nu.

Bishats plagg hitter du här →

Albins plagg hittar du här → 

 

Namn: Bishat Araya

Ålder: 33 år

Ort: Södra Stockholm

Yrke: Artist

Bishat Uppvuxen på västkusten i Göteborg skrev Bishat sin första låt redan som 13 åring tillsammans med världsartisten José Gonzáles. Hennes senaste album “Unholy Romance” skrev hon och co-producerade tillsammans med Platinum-Certifierade artisten och producenten VOX. Hon har ett sätt att yttrycka sig som både är personligt och catchy och konstnärligt. Bishat engagerar sig mycket för att även lyfta fram andra kvinnor inom musikbranschen, tillsammans med bland annat Max Martin och Tove Lo i Equalizer Project som går ut på att jämna ut fördelnigen av män och kvinnor i den annars så mansdominerade musikbranschen. Hon är nominerad till en utav de mest lovande artisterna från Sverige 2020. Albin Direkt från en studioinspelning i London anlände Albin Lee Meldau till taket för plåtningen med Bishat.  

 

Namn: Albin Lee Meldau

Ålder: 32 år

Ort: Stockholm

Yrke: Artist

Albin Lee Meldau är även han uppvuxen på västkusten, men pendlar idag mest mellan Stockholm och London. Albin fick sitt första stora genombrott 2016 med låten Lou Lou, som släpptes på EP.n Lovers-ep, producerad tillsammans med Peter, Bjorn and John. 2018 medverkade Albin i Så Mycket Bättre där han fick ett enormt genomslag. Albin har en röst som får vem som helst på fall. Hans sätt att berätta historier genom sitt textförfattande och melodier tar dig med på en resa genom livets känsloregister. 

 

 

Redaktionen tipsar

Missa inte höstens skönaste, snyggaste och stilfulla jackor. Tips: Passa på att köpa din favorit tidigt. Innan alla storlekar tar slut.

Redaktionen