BLI MEDLEM - 10% RABATT PÅ DITT FÖRSTA KÖP. Läs mer

Kontakta oss

Telefon (växel)

08-28 88 05

Följ anvisningarna för att komma till webbshopens kundservice, en viss butik eller inköps- och ekonomiavdelningen. Webbshopen går att nå per telefon alla vardagar mellan kl. 12-15. Där får du hjälp med frågor som rör våra produkter och beställningar i webbshopen. Vill du kontakta webbshopen övrig tid rekommenderar vi dig att använda e-post eller att följa knappvalet till en av våra fysiska butiker. Personalen i de fysiska butikerna kan hjälpa till med frågor som exempelvis rör sortimentet, passformer och matchningstips. Butikernas öppettider hittar du här.

E-post

kundservice@thernlunds.se

Har du frågor som rör vårt sortiment, beställningar i webbshopen, kundklubben, etc. skriver du till oss på e-postadressen ovan. Vi svarar alltid inom 48 timmar (vardagar). Om svar av någon anledning inte kan ges inom 48 timmar blir du underrättad om anledningen till förseningen. För att komma i kontakt med avdelningen för ekonomi och administration och marknadavdelningen skriver du till dem direkt på e-postadresserna här nedan.

Ekonomi och administration: info@thernlunds.se
Marknadsavdelningen: marknad@thernlunds.se

Vill du arbeta hos oss?

Besök våra karriärsidor och connecta med oss. Då håller vi dig uppdaterad om vilka tjänster som finns att söka för tillfället.

Adress

Butikernas adresser hittar du här.

Huvudkontor:

Thernlunds Modehus AB

Stockholmsvägen 18
181 50 LIDINGÖ

Org. nr: 556262-6142

Kundservice på sociala medier

Vill du hålla dig uppdaterad om våra nyheter, erbjudanden och kampanjer ska du följa oss på Facebook och Instagram. Där har du självklart även möjligheten att komma i kontakt med oss. Vi svarar alltid så fort vi kan men reserverar oss för att det under perioder då det är full fart i butikerna kan ta upp till 24 timmar innan vi återkommer.


Klicka här för att komma till vår Facebook-sida.
Klicka här för att komma till vår Instagram-sida.

Öppettider

För att hitta våra butiker och information om öppettider, klicka här.


Eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).
ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm
EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Copyright © 2018. All rights reserved.