BLI MEDLEM - 10% RABATT PÅ DITT FÖRSTA KÖP. Läs mer

Om Thernlunds

Thernlunds öppnade sin första modebutik 1955 på Stockholmsvägen på Lidingö. Då var siktet inställt på herrkonfektion och att bistå öns herrar med rockar och kostymer. I dag säljer vi märkeskläder både till män och kvinnor och du hittar ett handplockat sortiment av mode, skor och accessoarer för vardag och fest. Från och med september 2017 slogs Thernlunds ihop med Gatt under det gemensamma namnet Thernlunds Man & Woman.

11 BUTIKER + WEBBSHOP

Utöver att Gatt-butikerna blivit Thernlunds har vi dessutom öppnat en helt ny butik i Täby Centrum. Det finns därmed nu inte mindre än 11 Thernlunds-butiker. Butikerna kommer att täcka in i stort sett hela Stockholmsområdet så det kommer aldrig att vara långt till en Thernlunds-butik! Dessutom kan du handla närsomhelst från varsomhelst på Thernlunds sprillans nya och fräscha webbshop, där hela sortimentet kommer att finnas att handla för snabb och smidig hemleverans.

SOM INNAN, FAST BÄTTRE

Du som har handlat på Gatt kommer att känna igen dig även efter namnbytet. Butikerna ligger kvar och personalen känns igen. Vi kommer att fortsätta erbjuda förstklassig service och ett sortiment som handplockas av våra stilsäkra inköpare. Du kommer fortfarande att kunna ta del av våra inspirerande butiksmiljöer och fördelaktiga medlemsförmåner. Det som blir nytt i och med att vi blir större är att tillgängligheten blir bättre, sortimentet bredare och medlemserbjudandena och förmånerna fler. En sak kan vara värt att nämna; även om du är medlem sedan tidigare måste du registrera ett konto på thernlunds.se för att kontot ska kunna kopplas ihop med ditt konto i kundklubben.

NU BÅDE FÖR HONOM OCH FÖR HENNE

Den största skillnaden, förutom namnet, är att vi kommer att komplettera vårt sortiment med damkläder! Redan nu i höst får butikerna i Bromma Blocks och Globen Shopping varsin damavdelning, medan butikerna i Sollentuna Centrum och Farsta Centrum får vänta någon säsong till.

MISSA INGET VIKTIGT – GÅ MED I VÅR KUNDKLUBB!

Om du inte redan är med i vår kundklubb - gå med för att försäkra dig om att inte missa några erbjudanden eller nyheter. För befintliga medlemmar kommer alla kundklubbsfördelar att bli desamma även efter namnbytet. För daglig stilinspiration och koll på vilka nya varor som kommer in rekommenderar vi att du börjar följa Thernlunds på Facebook och Instagram.

Här hittar du Thernlunds på Facebook →
Här hittar du Thernlunds på Instagram →

Copyright © 2018. All rights reserved.