BLI MEDLEM - 10% RABATT PÅ DITT FÖRSTA KÖP. Läs mer

Ibland vet man varken ut eller in eller kommer inte ihåg hur det ska vara. Vi på Thernlunds har lång erfarenhet av allt som rör stil, mode och elegans för kvinnor och män. Vi har samlat konkret information som kan besvara dina frågor om till exempel klädkoder, hur man tvättar bort kaffefläckar eller hur man knyter en slipsknut.

Dress codes

Vid eleganta bjudningar och tillställningar finns ofta en klädkod. Läs här om vad de vanligast förekommande klädkoderna innebär och hur de kan tolkas av män respektive kvinnor.

Tvätt- & Materialråd

Information och tips kring tvättning och torkning, hur man får bort fläckar av olika slag, hur olika material bäst tas om hand och vad tvättsymbolerna betyder hittar du här.

Manualer

Använder man inte slips, fluga och näsduk varje dag är det inte lätt att komma ihåg hur de ska knytas/vikas på den där speciella dagen när det är dags. Ingen panik - spana in våra manualer!

Storlekshjälp

Såhär mäter man en skjorta. Använd vår guid för att själv kunna mäta din favoritskjorta och utifrån den hitta den perfekta storleken och passformen på din nästa skjorta.

Ordlista

I modesammanhang slänger man sig ofta med ord som inte används till vardags. Här har vi sammanställt en ordlista med förklaringar av många ord som förekommer här på sajten.

Copyright © 2018. All rights reserved.